Őrizze meg bőre, haja és körme szépségét!

(2022. Szeptember 23.)

Kollagén, az örök fiatalság titka!

Tündöklő, fiatalos, egészséges megjelenés az álma? A test a lelkünk látható megjelenése, ezért természetes, ha arra törekszünk, hogy bőrünk, hajunk, körmünk mindig szép és egészséges legyen, megjelenésünkkel csak úgy sugározzuk a magabiztosságot!

Ha Ön is úgy érzi, hogy szeretne mindig magabiztos, fiatalos megjelenést, akkor a következő cikkünk Önnek szól! Az alábbiakban eláruljuk, hogyan is érheti el Ön is a szép, feszes bőrt, valamint mivel tehet egyszerűen egyszerre a körmök, haj és ízületek egészségéért!

A bőr állapota sokat elárul az emberről, ezért senki nem bánná, ha bőre feszessége, szépsége nem változna meg az idő múlásával. Sajnos a bőrön, főleg az arcbőrön nyomot hagy általános egészségi állapotunk, a napi gondok, betegségek, lelki válságok, a helytelen táplálkozás és élvezeti szerek használata, de a jó hír, hogy nem kell lemondani bőre fiatalságáról!

Az egészség mindig belül kezdődik, ezért fontos, hogy megismerjük a test fiatalságának megőrzéséhez elengedhetetlen kollagént!

Mi is az a kollagén?


A kollagén a bőrszerkezet egyik fő összetevője, ami bőr fehérje tartalmának körülbelül 70%-át jelenti. A kollagén valójában zselatin, mely a bőrben, ínban, porcban, csontban, és minden egyéb kötőszövetben megtalálható. Ez az anyag fehér kollagén rostokból épül fel, melyek aztán mátrixos alakban rendeződnek, így érve el a kocsonyás állagot.

kollagén hiánya általános gyengeséghez és fáradtsághoz vezethet, rontja a közérzetet, kevesebb lesz tőle a szervezet energiája, sőt az öregedés folyamatával összefüggésben lévő tünetek (ráncosodás, izületi fájdalmak) nagy része is visszavezethető rá. A kollagén-szint a kor előrehaladtával csökkeni kezd, a bőr kevesebb vizet tartalmaz és megjelennek az első ráncok.

Fontos tények, amiket érdemes tudni a kollagénről:


- A legtöbb kollagén a bőrszerkezeten belül az irha rétegben van.
- A kollagén a szövetek több, mint 85%-át alkotja.
- A kollagén az összes kötőszövet életben maradását és megújulását biztosítja.
- A kollagén olyan molekuláris szerkezet, amelyből bőrünk táplálkozik.
- A test legfontosabb fehérjéje a kollagén.


Bőrápolás és kollagén


A kollagén a bőr ruganyos váza, tehát alátámasztja az egyéb szöveteket és vérereket. A kollagén az idő múlásával vagy a környezeti hatásoknak köszönhetően eredeti szerkezetét elveszti, töredezetté válik. Amint a kollagén szerkezetében változás áll be, a bőr veszít maximális feszességéből és rugalmasságából, ezáltal a bőr megereszkedik és ráncosodik, sokkal nehezebben regenerálódik, ha esetleg sérülés éri.

Azonban nem kell lemondani bőre fiatalságáról. Kutatások bizonyítják, hogy a kollagén tartalmú készítmények kimondottan hatásosak lehetnek a ráncok eltűntetésében!

A kollagén tartalmú termékek használata kihagyhatatlan lehetőséget nyújthat, az öregedés folyamatának lelassítására. Szinte minden hölgy szeretne mindig fiatal és egészséges maradni ám ahhoz, hogy megőrizzük ezeket, a szervezetben mindig megfelelő mennyiségű kollagénnek kell lennie. Ebből adódik, hogy olyan termékeket vagy módszereket kell használni, melyek segítenek a megfelelő kollagén-szint eléréséhez, ezáltal segítenek a ráncosodás megelőzésében.


De nézzük melyik módszer a leghatásosabb, melyik segíthet a megfelelő kollagén-szint eléréséhez:


Kollagén injekció


A kollagén injekció feszessé teszi a bőrt, de ez egy igen drága és veszélyes beavatkozás. Ha a fájdalmas szúrások során a tű egy eret talál el, a véredény eldugulhat, és a bőr elhal, ráadásul a hatás nem marad meg tartósan.


Kollagén krém


A kollagén krém javítja a bőrben a vérkeringést és fokozhatja annak feszességét, azonban eleve kérdéses, hogy képes-e felszívódni a bőrben, mivel a kollagén-molekulának viszonylag nagy a méretük. Tegyük fel sikerül is beszívódnia, akkor sem biztosított, hogy be tud épülni a bőrünkben lévő kollagén láncok közé.

Tehát igaz, hogy a kollagén krém puhává teheti a bőrt, de sikerét nem a kollagén hatásának köszönheti, hanem a benne lévő többi természetes vagy mesterséges összetevőnek, ráadásul az áruk is igen magas.


Kollagén kapszula


Kollagén kapszula az egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja a gyönyörű, fiatalos bőr, egészséges haj, köröm és ízületek elérésének. Egyre többen rájönnek arra, hogy a kollagént belsőleg valamilyen étrend-kiegészítő formájában a leghatásosabb alkalmazni.

A legtöbb kollagént tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény hidrolízisen megy keresztül. Ez azt jelenti, hogy a gyártó a táplálék-kiegészítőkbe kerülő kollagént peptidekre bontja le, ezáltal az a szervezet számára könnyebben felszívódóvá és hasznosíthatóvá válik.

Webáruházunkban kapható német gyártmányú Kollagén kapszulánk is hidrolizált kollagént, valamint E vitamint tartalmaz. Már napi 2 szem kapszulával, ami 400 mg hidrolizált kollagént és 30 mg E vitamint tartalmaz, hozzájárulhat bőre, haja, körme, ízületei és csontjai egészséges működéséhez.

Kollagén étrend-kiegészítő készítmények előnye még a krémekkel, injekciókkal szemben, hogy kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, így nem kell aggódni, hogy a kollagén mellett más káros anyagok kerülnek bőrébe. Ráadásul a kapszula vagy akár por belülről hat, beépül az irharétegbe, így elősegítve a bőr és a porcok regenerálódását.

Tündököljön Ön is fiatalos és egészséges megjelenésével! Segítse kollagénnel Ön is a csontok, porcok egészségét, őrizze meg bőre rugalmasságát! Az alábbi linkre kattintva még több információt megtudhat Kollagén kapszulánkról!

http://www.csinileszel.eu/termekek/borfiatalitas_arcapolas/

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.