Bőrfiatalítás, arcápolás: U-Visage ránctalanító készülék

U-Visage ránctalanító készülék

A termék ára:
19 990,- Ft / db

Kosárba:
db

U-Visage ránctalanító készülék

U-Visage ránctalanító készülék

Szeretne egy hatékony otthoni használatra alkalmas egyszerű kis kozmetikai készüléket, mellyel eltüntetheti még az apró ráncokat is?

Elege van a drága kozmetikai kezelésekből és az állandó kozmetikushoz való járásból, mely idő és pénz igényes is? Mit szólna hozzá, ha bemutatnánk egy olyan nagyszerű otthoni használatra alkalmas ránctalanító, bőrfeszesítő készüléket, mellyel könnyedén felveheti a harcot még a legmélyebb ráncokkal szemben is, valamint a szem alatti karikákat is világosíthatja? Most itt egy nagyszerű készülék egyenesen Spanyolországból, mely óriási segítség lehet az otthoni, kényelmes és olcsó ránctalanításban, bőrfeszesítésben.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatával otthon, kényelmesen a kozmetikai kezelések töredékéért varázsolhat magának szép, feszes, üde arcbőrt!

De miért is olyan nagyszerű ez a bőrfeszesítő, ránctalanító készülék? Hogyan képes eltüntetni még a legmélyebb ráncokat is?

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék egy olyan szuper, otthoni használatra alkalmas készülék, mely mikro-vibrációt alkalmaz és hőt termel. Segít megelőzni és csökkenteni a ráncok megjelenését és az öregedés látható jeleit. Világos és elegáns kialakítással az arc- és nyak bőr napi gondozására szolgál. A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatával rövid időn belül láthatóan halványodnak a mimikai és mély ráncok is, mely eredményeképpen sokkal szebbnek, magabiztosabbnak érezheti magát.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék rendszeres használatával csökkentheti a ráncok megjelenését az arcon és az öregedés jeleit, valamint javíthatja a bőr rugalmasságát és keringését. Használatával az arcápoló készítményeket is még jobban, mélyen bedolgozhatja a bőrbe. Masszázs funkciójával képes kényeztetni a fáradt arcbőrt, mely eredményeképp sokkal frissebbnek, üdébbnek érezheti magát a nap végén.

Próbálja ki Ön is ezt a nagyszerű bőrfeszesítő, ránctalanító készüléket. Lepje meg magát vagy édesanyját ezzel a szuper kis készülékkel, mely hatására sokkal jobban, fiatalosabban érezheti magát a bőrében!

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék három üzemmóddal rendelkezik:

1.MÓD: mikro rezgést aktivál 6200 vibrációval percenként. Ezzel a móddal masszírozzuk az arcbőrt, aktiváljuk a vérkeringést, mely megújító hatást eredményez, és szilárdabbá, rugalmasabbá teszi a bőrt.

2.MÓD: mikro-vibrációs rendszer 9.500 vibráció / perc, a 45 ° C-os hőrendszer aktiválása mellett. Ez az üzemmód, az előző módban leírt hatásokon felül, pihentető hatást fejt ki, elkerülve a bőr fáradását.

3.MÓD: mikrohullámú rezgésrendszer 12.500 vibrációval percenként, a 45 ° C-os hőrendszer aktiválásán felül. Ez az üzemmód rendelkezik az emelési funkcióval, amelyen keresztül az életkor jelzései küzdenek, és stimulálják a kollagén termelést az előző módokon leírt funkciók mellett.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék modern és ergonomikus kialakítású, könnyen használható és kifejezetten az arc és a nyak számára készült. Alkalmazása ezeken a területeken egyszerű és kényelmes.

ALKALMAZÁS: A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készüléket naponta legalább egyszer ajánlott használni, lehetőleg este hidratáló éjszakai krémmel legalább két és fél percen keresztül: 90 másodperc az arcon és 60 másodperc a nyakon.


De hogyan is kell pontosan alkalmazni?

0. A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatba vétele előtt vigye fel a szokásos éjszakai hidratáló krémet az arcára és a nyakára.

1. Hajtsa az eszköz fejét az arc bőréhez, és hajtsa végre a felülről lefelé mozgó mozgásokat. Ismételje meg ezeket a mozgásokat az egész arcon.

2. Ismételje meg ugyanazt a folyamatot a nyakon, felülről lefelé. Az 1. és a 2. lépést az ellenkező sorrendben is ellehet végezni.

És ez nem minden! Szeretne még hatékonyabb bőrápolást, ránctalanítást?

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülékhez a legjobb hatás érdekében ajánljuk a U-Visage arc és nyak ápolására készült hidratáló krémet, mely együttes használatával még eredményesebb lehet a ráncok megszüntetése.

A U-Visage ránctalanító krém képes megvédeni és ápolni a különféle környezeti hatásoknak kitett arcbőrt. Mélyen hidratáló összetevői javítják a bőr keringését, elősegítik a bőrrugalmasságát. 

Ha szeretne Ön is 100 %-os eredményt elérni a bőrfiatalítás, ránctalanítás terén, akkor Önnek a U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomag a tökéletes választás. A U-Visage revitalizáló csomag tartalma 1 db U-Visage készülék és 1 db U-Visage hidratáló krém, mely össz értéke 26.980 Ft. Ha az akciós U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomagunkat választja, akkor akciósan mindez 21.980 Ft-ért lehet az Önné!

Ne hagyja ki Ön sem ezt a nagyszerű csomagajánlatot! Az alábbi linkre kattintva meg is rendelheti:

http://www.csinileszel.eu/csomagok/u-visage_revitalizalo_ranctalanito_.html

 

Lepje meg magát Ön is ezzel a csodálatos kozmetikai készülékkel, hisz mint minden hölgy, Ön is megérdemli a kényeztetést. Vegye fel sikeresen a harcot még a legmélyebb ráncok ellen is!

 

Csere garancia kozmetikai készülékekre:

A kozmetikai készülékekre vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!

Bővebb információt a készülékek jótállására vonatkozóan az alábbi linken olvashat:

http://www.csinileszel.eu/aszf.html

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Béta karotin kapszula

A termék ára:
5 490,- Ft

Béta karotin kapszula

Big Breast mellfeszesítő gél

A termék ára:
5 690,- Ft

Big Breast mellfeszesítő gél

U-Breast mellnövelő készülék

Eredeti ár:
23 900,- Ft

Akciós ár:
19 990,- Ft

U-Breast mellnövelő készülék

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ráncok ellen, bőrfeszesítés, ránctalanító, bőrfeszesítő

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.