Foliactive hajápoló csomag részletei


Szeretne egészségesen fénylő, dús hajkoronát? Szeretné visszanyerni erős, rugalmas hajszerkezetét? Olyan hajnövesztő készítményt keres, mellyel mindez gyorsan megvalósulhat? Akkor hadd mutassuk be Önnek a Foliactive termékcsaládot
, melyet most rendkívül akciós áron 13.980 Ft. helyett, mindössze 12.990 Ft-ért vásárolhat meg!

Elege van fénytelen, rugalmatlan hajból? Szeretne újra erős, egészséges hajkoronával rendelkezni? Akkor az Ön számára a hajhullás elleni Foliactive termékcsalád lehet a megoldás!

Ismerje meg a Foliactive hajápoló csomagban található hajhullás elleni tabletta és hajnövesztő spray erejét, és felejtse el fénytelen, erőtlen hajszerkezetét!


A Foliactive hajhullás elleni csomag tartalma 1 db hajhullás elleni Foliactive tabletta és 1 db hajnövesztő spray, melyet most rendkívűl akciós áron 13.980 Ft. helyett, mindössze 12.990 Ft-ért vásárolhat meg!

A kopaszodás ellen, hajhullás ellen kifejlesztett Foliactive tabletta összetevői 100%-ig természetes alapanyagok, melyek gátolják a hajnövesztés visszatartásáért felelős dihydrotestosterone-termelést úgy, hogy behatolnak a fejbőrbe, megkötve az androgén receptorokat a hajtüszők körül, melynek hatására újra beindulhat a természetes hajnövekedés.

A hajnövekedést serkentő Foliactive hajnövesztő spray összetevői 100%-ig természetesek, melyek ellátják a fejbőrt a természetes hajnövesztést elősegítő tápanyagokkal. A hajnövesztés serkentő spray használatakor ezért semmilyen mellékhatásra nem kell számítania, sőt ápoló hatóanyagainak köszönhetően javíthatja az Ön hajának állagát, melynek hatására haja selymes és puha lehet!


Élvezze a dús és egészséges haj érzését, a két termék együttes hatásával könnyedén és biztonságosan tehet a kopaszodás és hajhullás ellen!  Rendelje meg most a hajhullás elleni, hajnövesztő Foliactive csomagunkat, melyet most rendkívül akciós áron mindössze 12.990 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
12 990,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Hajnövesztő Foliactive spray

Eredeti ár:
7 400,- Ft

Akciós ár:
6 990,- Ft

Hajnövesztő Foliactive spray

Hajhullás elleni tabletta

Eredeti ár:
7 400,- Ft

Akciós ár:
6 990,- Ft

Hajhullás elleni tabletta

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.