U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomag részletei


Elege van a drága kozmetikai kezelésekből és az állandó kozmetikushoz való járásból, mely idő és pénz igényes is? Mit szólna hozzá, ha bemutatnánk egy olyan nagyszerű otthoni használatra alkalmas ránctalanító, bőrfeszesítő csomagot, mellyel könnyedén felveheti a harcot még a legmélyebb ráncokkal szemben is, valamint a szem alatti karikákat is világosíthatja.

A U-Visage revitalizáló, hidratáló, ránctalanító csomagunk segítségével már 1-2 hét alatt érezheti és élvezheti a látványos változást. A U-Visage ránctalanító csomagunk tartalma 1 db U-Visage ránctalanító készülék és 1 db U-Visage ránctalanító, hidratáló krém arcra és nyakra, mely együttes használatával garantált a sima, feszes, fiatalos arcbőr.

Akciós csomagunk 26.980 Ft. helyett, most mindösszesen 21.980 Ft-ért lehet az Önné!

De hogy miért is válassza az akciós U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomagunkat?

U-Visage ránctalanító készülék egy olyan szuper, otthoni használatraU-Visage ránctalanító krém - Kép 3 alkalmas kis készülék, mely mikro-vibrációt alkalmaz és hőt termel. Segít megelőzni és csökkenteni a ráncok megjelenését és az öregedés látható jeleit. Világos és elegáns kialakítással az arc- és nyak bőr napi gondozására szolgál. A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatával rövid időn belül láthatóan halványodnak a mimikai és mély ráncok is, mely eredményeképpen sokkal szebbnek, magabiztosabbnak érezheti magát.

U-Visage ránctalanító krém képes megvédeni és ápolni a különféle környezeti hatásoknak kitett arcbőrt. Mélyen hidratáló összetevői javítják a bőr keringését, elősegítik a bőrrugalmasságát.

Ha szeretne Ön is 100 %-os eredményt elérni a bőrfiatalítás, ránctalanítás terén, akkor Önnek a U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomag a tökéletes választás.


Varázsoljon Ön is magának üde, fiatalos, feszes arcbőrt! Próbálja ki Ön is e két terméket együttesen. Az akciós U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomagunk most mindösszesen 21.980 Ft-ért lehet az Önné!

A csomag ára:
21 980,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

U-Visage ránctalanító készülék

A termék ára:
19 990,- Ft

U-Visage ránctalanító készülék

U-Visage ránctalanító krém

U-Visage ránctalanító krém

A termék ára: 6 990,- Ft

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.