Busen Star mellnövelő csomag részletei

Büszkélkedjen Ön is szép, feszes, nagy mellekkel! És most mindezt hogyan is érheti el? Ismerje meg akciós mellnövelő csomagunkat, mely használatával Önnek is szép, feszes, nagy mellek varázsolhatók!

Természetes mellnagyobbítás az álma, de mindenképp elkerülné a mellnövelő műtétet? Nos, váltsa valóra álmait mindenféle kockázat nélkül. A Busen Star mellnövelő és mellfeszesítő csomagunkkal már néhány hét alatt látványos és érezhető eredményt érhet el Ön is, mely eredményekép mellei feszesebbek, teltebbek, nagyobbak lehetnek mindenféle mellékhatás nélkül.

De mitől is olyan fantasztikus ez a mellnövelő, mellfeszesítő csomagajánlat?

A Busen Star mellnövelő és mellfeszesítő csomag tartalma 3 doboz Busen Star mellnövelő kapszula, valamint 1 doboz ajándék Big Breast mellfeszesítő gél!

A Busen Star mellnövelő kapszula és a Big Breast mellfeszesítő gél használatával egyszerre, egyszerűen és gyorsan varázsolhat magának gyönyörű, szép, feszes, nagy melleket!

A Busen Star mellnövelő, mellfeszesítő csomagunk most rendkívül kedvező áron, 21.560 Ft. helyett, most mindösszesen 15.870 Ft-ért lehet az Öné!

De nézzük is meg egy kicsit jobban, hogy mitől is olyan fantasztikusak a mellnövelés, mellfeszesítés területén ezek a termékek?

Busen Star mellnövelő kapszula Európa szerte elismert és az egyik legnépszerűbb mellnövelő készítmény. A Busen Star mellnövelő készítmény természetes összetételével serkenti az ösztrogén hormon termelését, ami a mell szövetének feszességéért és a mellek növekedéséért felelős, így természetes mellnövelés, mellnagyobbítás érhető el vele műtéti kockázatok nélkül!

Big Breast mellnövelő, mellfeszesítő gél alkotórészei, olyan csodálatos növényi összetevők, melyek képesek mellnövelő, mellfeszesítő hatással bírni. A mellnövelő, mellfeszesítő hatású gyógynövények serkentik a női hormonok termelődését a szervezetben, elősegítve a mellszövet feszesebbé válását. A Big Breast mellnövelő, mellfeszesítő gél hatékony összetevőinek köszönhetően mellei visszanyerhetik régi formájukat, újra teltek és feszesek lehetnek. A változás már rövid idő után szemmel láthatóvá válik, azaz mellei megemelkedhetnek és nagyobbnak is tűnhetnek!

A Busen Star mellnövelő kapszula szedése kúraszerűen ajánlott a tökéletes végeredmény elérésére. Ezért csomagunkban 3 havi adag Busen Star mellnövelő  kapszula található, melyben most megajándékozzuk Önt a még tökéletesebb végeredmény eléréséhez egy Big Breast mellfeszesítő géllel, melynek értéke 5.690 Ft.!

Varázsoljon magának gyönyörű dekoltázst, szép nagy melleket! Próbálja ki a Busen Star mellnövelő, mellfeszesítő csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron 21.560 Ft. helyett, mindössze 15.870 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
15 870,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Busen Star mellnövelő kapszula

A termék ára:
5 290,- Ft

Busen Star mellnövelő kapszula

Big Breast mellfeszesítő gél

A termék ára:
5 690,- Ft

Big Breast mellfeszesítő gél

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.