Itt a gyönyörű, napbarnított bőr időszaka!

(2021. Június 07.)

Természetes barna bőrszínre vágyik, ám nem akarja bőrét kitenni káros sugárzásnak? Itt a nyár, a jó idő, strand időszaka. Varázsoljon Ön is magának szép napbarnított bőrt már rövid idő alatt káros sugárzás nélkül!


Bizonyára sok mindenkit foglalkoztat a nyár idején a bőre színe. Valljuk be, hogy a fehér, sápadt bőrön nem igazán mutatnak jól a kisruhadarabok, sőt köztudott, hogy a barna szín slankíthat, elfedheti az apró, kis bőrhibákat is!


Ha Önnek is kerülnie kell a napfényt, vagy csupán nem szeretné a káros sugárzásnak kitenni bőrét, akkor léteznek olyan önbarnító módszerek, melyekkel a gyors barnulás már könnyedén elérhető.

Ilyen módszer pl. a testfújás, vagy a különböző önbarnító krémek, sprayk, testpermetek. Bár ezekkel a módszerekkel ugyan a gyors barnulás egyszerűen kivitelezhető, mégsem ajánljuk azoknak, akik tartósan szeretnék elérni a szép, egészséges barna bőrszínt! Ezek az önbarnító megoldások ugyan jó módszerek lehetnek akkor, ha éppen testépítő versenyre vagy fotózásra készül az ember, de a mindennapi életben se nem praktikusak és se nem tartósak.

Ha Ön is mindezzel egyet ért, akkor ideje megismernie egy olyan önbarnító készítményt, mely kapszula formájában teszi lehetővé a tartós, barna, egészséges bőrszín elérését. Ez a készítmény pedig nem más, mint a Béta karotin önbarnító kapszula, mely már sok ezer embernek tette szép, egészséges, barna színűvé bőrét!

A Béta karotin önbarnító kapszulával ugyan a gyors barnulás nem jöhet olyan könnyen létre, mintha testfújást, önbarnító testpermeteket, vagy a szoláriumot választaná, de előnye, hogy fokozatosan, egészségesen teszi lehetővé a tartós barna bőrszín elérését.

De minek is köszönheti a Béta karotin önbarnító kapszula a barnító erejét?

A Béta karotin önbarnító kapszulában megtalálható magas béta karotin tartalomnak köszönhetően fokozatosan, alig 1 hónapon belül elérhető már a tartós, szép, egészséges, barna bőrszín.  A kapszulában lévő magas béta karotin az emésztőrendszeren keresztül a vérbe kerül és a bőrben, illetve a zsírszövet között raktározódik el, mely a bőr normális hámlása és regenerációja következtében a felszín felé tolódik, így a bőr természetesen fénylő, egészségesen barna lesz.

A Béta karotin önbarnító kapszula ugyan legfőképp azoknak ajánlott akik, nem szeretnék magukat kitenni a káros napsugárzásnak, de azoknak is nyugodt szívvel ajánljuk, akik megszállott nap szerelmeseként szeretnének még tökéletesebb hatást elérni.

A Béta karotin önbarnító kapszula előnye béta karotin tartalmának köszönhetően, hogy afféle fizika szűrőként is megvédi a bőrt, de ezen kívül még antioxidáns, mely hatására lassítja az öregedés folyamatát, regeneráló hatású, erősíti a szemet és a körmöket.


Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné jobban megismerni a béta karotin tartalmú Béta karotin önbarnító kapszula erejét, akkor a termékről bővebb információ az alábbi linkre kattintva olvasható:


http://www.csinileszel.eu/termekek/uv_mentes_barnulas_onbarnito/beta_karotin_kapszula.htmlNe szalassza el Ön sem ezt a lehetőséget! Ugyan a béta karotin tartalmú önbarnító kapszulával a gyors barnulás nem következhet be akár 10 perc elteltével, de a hatása annál tartósabb lehet!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.