Húsvéti locsolkodás feromonnal!

(2016. Március 16.)

Ha Húsvét, akkor locsolkodás, a régi magyar hagyományok szerint. Ha szeretne Ön is a hölgyek kedvében járni, akkor a megszokott víz, szódásszifon helyett, válassza Ön is feromon parfümjeinket húsvétkor, melyeknek a hölgyek is jobban fognak örülni.

húsvéti locsolkodás feromon parfümmel
A locsolkodás magyar húsvéti hagyomány. A szokás eredete a régi időkbe nyúlik vissza, alapja pedig a víz megtisztító és megújító erejében gyökerezik, modern formában pedig a mai napig megmaradt. Vidéken több helyen még napjainkban is kútvízzel locsolják a lányokat, a városokban azonban különféle kölnivizekkel, parfümökkel helyettesítik ezt.


Ha Ön is ilyen visszafogott locsolkodást tervez, akkor válassza Ön is feromon parfümjeinket, melyekkel garantáltan nem kergetik el Hölgy ismerősei!


És most lássunk néhány ízelítőt kellemes illatú, exkluzív nőknek szóló feromon parfümjeinkből:


Feromon parfümjeink többek, mint a parfümériákban kapható parfümök. De miben is különböznek? A feromon egy olyan szexuális szagtalan csalogatóanyag, amely már kis mennyiségben is tudat alatt teszi vonzóvá az embert és irányítja nemi viselkedésünket!

androvita feromon parfüm
Az AndroVita női feromon parfüm kizárólag jó minőségű szintetikusan előállított emberekre ható feromonokból készül, mely hatására a Hölgy viselője szexuális kisugárzást és magabiztosságot érhet el a csábítás területén.


Az AndroVita női feromon parfüm már csekély mennyiségben is lenyűgöző hatást fejthet ki, mely kapható illatos és illatmentes változatban. Ha kellemes virágillatú, nőknél nagy sikert aratott feromon parfümöt szeretne, akkor válassza az Androvita női feromon parfüm illatos változatát, melyet az alábbi linken érhet el, kiválasztva az illatos verziót:


http://www.csinileszel.eu/termekek/feromon_parfum_csabitas/androvita_noi_feromon_parfum.html


Az illatmentes változat tökéletes választás lehet az Ön számára, ha esetleg olyan parfümöt keres, aminek nincs illata, hisz valljuk be ilyen nem igazán van a piacon és sok Hölgy lehet, hogy ennek örülne a legjobban.

Ha az illatmentes verziót szeretné, akkor az alábbi linkre kattintva válassza ki az illatmentes verziót:http://www.csinileszel.eu/termekek/feromon_parfum_csabitas/androvita_noi_feromon_parfum.html


További feromon parfümjeink, különböző kiszerelésben az alábbi linkre kattintva kaphatók, melyek használatával biztos, hogy a hölgyek kedvében járhat! Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget és válasszon olyan módszert a húsvéti locsolkodáshoz, mely a hölgyek körében nagy sikert arathat!


http://www.csinileszel.eu/termekek/feromon_parfum_csabitas/


Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.