Láthatatlan csábító erő Valentin napra!

(2016. Február 07.)

Szeretne Ön is egy meghitt, emlékezetes Valentin napot eltölteni kedvesével? Szeretne igazán szexi, vonzó lenni e jeles napon? Csábításra fel!

Közelgő Valentin nap alkalmával szeretnénk becsábítás feromon parfümmelmutatni egy olyan terméket, mellyel garantáltan emlékezetessé, szenvedélyessé teheti a napot!

Ha szeretné Ön is, hogy igazán jól teljen ez a meghitt, szerelmesekről szóló ünnepnap, vagy, hogy igazán a legjobb formáját hozza, akkor a feromon parfüm a tökéletes eszköz, mellyel magabiztosságot és szexi kisugárzást érhet el.

De mik is azok a feromonok és hogyan érhető el vele a tökéletes csábítás, szexi vonzerő?


A feromonok olyan titokzatos kémiai hormonális anyagok, melyek meghatározzák életünk első napjától minden szociális kapcsolatunkat.


A feromon, mint szelektív kémiai hírvivő a férfiak és nők vonzódását alapjaiban meghatározza. Olyan illatanyagok összességét jelenti, amely a szexuális vágyról, a hormonszintről, a termékenységről, az érzelmekről hordoz információt. E hírvivőknek köszönhető, hogy képesek vagyunk érzékelni, ha a közelünkben lévő emberek félnek, izgatottak, rettegnek, vagy vonzódnak irányunkba. A feromon hormont az emberi szervezet a bőrön, hajon, vizeleten, a nyálon, a hónalji mirigyeken és a nemi szervek mentén választja ki és párologtatja el, amelyet a mindennapi tisztálkodás, kozmetikai termékek és ruházat viselésével elfedünk.


Kutatások szerint a néhány éve kereskedelmi forgalomban kapható különböző feromon tartalmú parfümök, melyekkel a hiányzó feromont tudjuk pótolni, nagymértékben képesek módosítani az emberek kapcsolatait.

A tudósok szerint egyértelműen megfigcsábítás feromon parfümmelyelhető, hogy a feromonos parfümök használatakor különösen a szociális helyzetek esetén könnyebben viselkednek az emberek, nagyobb önbizalommal dolgoznak, kevesebbet szoronganak. Ezeken kívül vonzóbbnak érzik magukat, boldogabbak és optimistábbak, szexuális életük aktívabbá válik, romantikusabban élik meg kapcsolataikat, tehát minden értelemben növeli a társadalmi integrációjukat.


De melyik is az a nagyszerű feromonos parfüm, mellyel Ön is még jobbá varázsolhatja párkapcsolatát, szexuális kisugárzást és magabiztosságot érhet el az ellenkező nemnél?


A webáruházunkban kapható nőknek és férfiaknak készült feromon parfümök egytől egyig szintetikus emberi feromont tartalmaznak, egyedi exkluzív illattal komponálva. Magas koncentrált feromon tartalmukkal elegendő egy-két csepp a maximális hatás elérésért. Az alábbiakban bemutatunk 1-1 feromon parfümöt nőknek és férfiaknak, melyek használatával Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos lehet a csábításban:


Feromonok bűvöletében: AndroVita női feromon parfüm


Az AndroVita női feromon parfüm illatos és illatmentes változatban is kapható, mely utóbbi kombinálva a saját kedvenc parfüm illatával, egyedi hatást érhet el.


Az AndroVita női feromon parfüm használatával:

 • Magabiztosabban ismerkedhet.
 • Könnyedén mehet a csábítás, a laza flört.
 • Több játékos szemkontaktusban lehet része.
 • Jelenlegi partnere szenvedélyét is feltüzelheti.
 • Pozitívabb, szexuális kisugárzást érhet el.


Ha szeretne Ön is a csábítás királynője lenni, akkor az AndroVita női feromon parfümünk a tökéletes választás. Válassza e jeles naphoz ezt a rendkívüli feromon parfümöt, mellyel garantáltan elcsábíthatja kedvese fejét:

http://www.csinileszel.eu/termekek/feromon_parfum_csabitas/androvita_noi_feromon_parfum.html

Onyx férfi feromon parfüm: a láthatatlan hódító erő
onyx férfi feromon parfüm
Ha szeretne mindig férfiasan, magabiztosan csábítani, helyt állni minden élet helyzetben, akkor az Onyx férfi feromon tartalmú parfümünk a tökéletes választás! Az Onyx férfi feromon parfüm tiszta, szintetikus emberi feromon tartalmával hozzájárulhat a csábítás sikeréhez. Az Onyx férfi feromon parfüm nem csak magas feromon tartalmával, hanem férfiasan csábító illatával is biztosíthatja az Ön sikereit!


Használja ki az Onyx férfi feromon parfüm által nyújtott magabiztosságot, szexuális kisugárzást és élvezze a vele elért pozítiv hatást, akár párkapcsolatában, szexuális életében vagy az élet bármely területén.


http://www.csinileszel.eu/termekek/feromon_parfum_csabitas/onyx_ferfi_feromon.html


További női és férfi feromon parfümjeink az alábbi linkre kattintva találhatóak. Bízza magát Ön is a feromon parfümök csábító erejére és érjen el maximális hatást az ellenkező nemnél:

http://www.csinileszel.eu/termekek/feromon_parfum_csabitas/

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.