Dohányzás ellen: Kudzu tabletta

Kudzu tabletta

Tartalom:
90 db.

A termék ára:
4 490,- Ft / db

Kosárba:
db

Kudzu tabletta

Kudzu tabletta

Dohányzás leszokás tartósan és nikotinmentesen? Ismerje meg a Kudzu tabletta hatékonyságával sikerülhet!

Szeretné megválni káros szenvedélyétől, de eddig nem sikerült? Örülne, ha megszabadulna a dohányfüst kellemetlen szagától? Ne mérgezze tovább szervezetét, a Kudzu tabletta segít leszokni a dohányzásról! Nyerje vissza energikus kisugárzását, tettvágyát, kifogástalan megjelenését! A dohányfüsttől könnyedén és egyszerűen megszabadulhat!

Fedezze fel a magas kudzu tartalmú dohányzás elleni készítményt, mely természetes módon csökkenti a nikotin iránti vágyat, így Önnek sikerülhet tartósan leszokni a dohányzásról!

Dohányzásról leszokás egyszerűen és gyorsan, mellékhatások nélkül? Igen! Ismerje meg hogyan lehet a legkönnyebben leszokni a dohányzásról!

A dohányzásról való leszokás sokkal nehezebb, minél régebben alakult ki a hozzászokás, de soha sem lehetetlen. Mindannyian tudjuk, hogy a dohányzásról leszokás mennyire fontos, hisz a cigarettázás egészségtelen és károsítja a családunk, környezetünk, és a saját egészségünket. A dohányzás az egyik leggyakoribb oka a tüdőráknak, de számos más megbetegedésben is közre játszik.

A legújabb kutatások bizonyítják, hogy a dohányzók 60%-a szeretne leszokni a dohányzásról több-kevesebb sikerrel. A dohányzásról való leszokás viszont nehéz még akkor is, ha számos érv szól a cigaretta abbahagyása mellett, amiket minden dohányzó ismer.

Köztudott és bizonyított tény, hogy manapság ma már egyszerűen és gyorsan megy a dohányzásról leszokás nikotinmentes, tiszta növényi anyagok használatával. A Kudzu tabletta egy tiszta növényi alapanyagú készítmény, mely Európa szerte elismert és bevált módszer a dohányzásról való leszokásban.

A Kudzu tabletta használatával elfelejtheti a dohányzás leszokással együtt járó kellemetlen tüneteket! A Kudzu hatalmas segítséget nyújthat azok számára, akik szeretnének  nikotinmentes, egészséges életet élni!


Mitől olyan hatékony a Kudzu dohányzás elleni tabletta?

A kudzu egy Ázsiából származó babfajta, melyet évszázadok óta fogyasztanak teaként. Elsősorban az alkoholról való leszokásban játszott szerepe ismert, azonban a kudzu méregtelenítő hatása sokkal nagyobb segítséget nyújt azok számára, akik meg szeretnének szabadulni nikotinfüggőségüktől. 

Ha Ön elkezd leszokni a dohányzásról, a szervezetben lévő nikotin receptorok szabadon maradnak, nem kötődik hozzájuk nikotin, így a dohányzás leszokás elvonási tünetekhez vezethet, mely általában ingerlékenységet, nyugtalanságot eredményez. A dohányzás leszokást segítő Kudzu tabletta hatóanyagai egyszerűen lekötik ezeket a receptorokat, így gyakorlatilag helyettesítik a nikotint. 

A dohányzásról leszokást segítő Kudzu tabletta szedésével az első pozitív változás már az első 2 hétben is érezhető. Elegendő reggel és este bevenni egy Kudzu tablettát és egész nap nem kívánja majd a cigarettát. 

A Kudzu dohányzás elleni tabletta segít a függőség gyógyításában is. Alkohol, nikotinfüggőség mellett még jelentős szerepet játszik daganatok ellen, változókor, emésztési zavarok, rossz vérkeringés, végtagok és az agy rossz vérellátása ellen.

A Kudzu dohányzás elleni tabletta rendszeres használatával már 1-2 héten belül érezheti a pozitív változást. A Kudzu dohányzás elleni tabletta természetes, növényi kivonatokból készül, mely mellékhatásokat nem okozhat. A tökéletes és tartós dohányzásról leszokás érdekében a Kudzu dohányzás elleni tablettát ajánlott 3 hónapig alkalmazni, így a végeredmény a végleges dohányzásról leszokás.

Dohányzásról leszokni még sem olyan nehéz, ha a megfelelő módszert választja! Éljen nikotin mentes, egészséges életet! Rendelje meg most a dohányzásról leszokást segítő Kudzu tablettát!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta étkezéseknél 3*1 tabletta szétrágása javasolt,
kevés folyadékkal!

Tartalom: 1 doboz tartalma 90 db Kudzu tabletta.

Összetétel 3 tablettánként: 1290mg kudzu por, izomalt, mikrokristályos cellulóz, E570 (zsírsavak), zsírsavak magnézium sói, maltodextrin.

A Kudzu tabletta növényi eredetű és nem tartalmazz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Ananász zsírégető kapszula

A termék ára:
3 490,- Ft

Ananász zsírégető kapszula

Béta karotin kapszula

A termék ára:
3 690,- Ft

Béta karotin kapszula

Hajhullás elleni tabletta

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajhullás elleni tabletta

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

kudzu, kudzu tabletta, kudzu hatása, dohányzás leszokás, dohányzásról leszokás, leszokni a dohányzásról

Vissza az előző oldalra