Női vágyfokozó, csábító csomag részletei

Szeretné elbűvölni párját egy vágykeltő parfüm segítségével? Szeretne még forróbb, szenvedélyesebb szexuális együttléteket? Most mindezt elérheti a Női vágyfokozó és csábító csomag használatával, melyet 12.480 Ft. helyett, most mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

Szeretne vonzó és magabiztos lenni? Szeretné elcsábítani kedvesét az ágyban? Mindez megvalósítható a Női vágyfokozó és csábító csomagunkban található AndroVita női feromon parfüm, és a vágyfokozó Maca kapszula segítségével!

Próbálja ki Ön is a most rendkívül kedvezményes áron elérhető Női vágyfokozó és csábító csomagunkat, vigyen új színt szexuális életébe!A Női vágyfokozó és csábító csomagunkban lévő két afrodiziákum, az AndroVita női feromon parfüm és a Maca női vágyfokozó kapszula most rendkívül kedvezményes áron 12.480 Ft. helyett, mindössze 10.990 Ft-ért vásárolható meg!

Az AndroVita női feromon parfüm használatával bármikor a figyelem középpontjába kerülhet. A feromon egy olyan szexuális csalogatóanyag, mely már kis mennyiségben is befolyásolja az ellenkező nem viselkedését. A feromon hatására szexuálisan vonzó és magabiztos lehet még a legjobb férfiak társaságában is. Az AndroVita feromon parfüm szintetikus emberi feromont tartalmaz, mely fontos szerepet tölt be a csábítás területén. Az AndroVita feromon parfüm kapható illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy az Ön saját kedvenc parfümjével együtt használhassa.

A Maca női vágyfokozó kapszula egy ősi inka női vágyfokozó afrodiziákum, melynek hatóanyaga benne rejlik minden egyes Maca kapszula erejében. A vágyfokozó Maca kapszula fokozza a vérkeringést, érzékenyebbé teszi a nemi szerveket. Ezáltal fantasztikus szexuális élményben lehet része Önnek és párjának is. A Maca évszázadok óta ismert afrodiziákum. A maca gyökérből készült kapszula használatával felturbózhatja szexuális életét. A Maca női vágyfokozó kapszula nemcsak kiváló vágyfokozó, hanem vitalizáló, erőnlétjavító hatással is rendelkezik.Legyen szexuálisan vonzó, éljen át szenvedélyes együtt töltött éjszakákat! Rendelje meg most az AndroVita női feromon parfüm és a Maca női vágyfokozó kapszula verhetetlen kettős erejét, melyet most rendkívül kedvezményes áron, mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
10 990,- Ft / csomag

Kosárba:

db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

AndroVita női feromon parfüm

A termék ára:
7 790,- Ft

AndroVita női feromon parfüm

Vágyfokozó Maca kapszula

A termék ára:
4 690,- Ft

Vágyfokozó Maca kapszula

Vissza az előző oldalra