Férfi potencia és sex csomag részletei

Szeretné lenyűgözni párját az ágyban? Szeretné fokozni szexuális kisugárzását? Most mindezt elérheti a Férfi potencia és sex csomagunk használatával, melyet 12.480 Ft. helyett, most mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

Szeretné még inkább felkelteni párja figyelmét? Szeretne új színt vinni kapcsolatukba? Szeretne még forróbb szexuális együttléteket? Akkor az Ön számára a férfi potencia és szex csomag lehet a legjobb megoldás!

Próbálja ki Ön is a Férfi potencia és szex csomagunkban található AndroVita feromon parfüm és a potencianövelő Maca kapszula együttes erejét és legyen része még forróbb szexuális együttlétekben!A Férfi potencia és sex csomag tartalma 1 db Androvita illatos/illatmentes feromon parfüm és 1 db Maca férfi potencianövelő kapszula, melyet most rendkívül kedvezményes áron 12.480 Ft. helyett, mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

Az AndroVita feromon parfüm magas koncentrációjú, szintetikus emberi feromont tartalmaz, mely már csekély mennyiségben is hatást gyakorol az ellenkező nemre. Az Androvita feromon parfüm használatával szexuálisan vonzó és magabiztos lehet még a legvonzóbb nők társaságában is. Az Androvita feromon parfüm használatával könnyebben, magabiztosabban ismerkedhet és bárkit meghódíthat akit csak akar! Az Androvita feromon parfüm kapható illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy Ön a kedvenc parfümjével együtt használhassa! Már egy-két csepp és hihetetlen eredményeket tapasztalhat a feromon parfüm izgató hatásának köszönhetően!

A Maca férfi potencianövelő kapszula egy természetes potencianövelő kapszula, mely használatával tartósan növelheti libidóját, szexuális erőnlétét! A Maca kapszula a véráramlást serkentve tartósabb erekciót, és nagyobb szexuális élvezetet nyújthat Önnek! A potencianövelő Maca kapszula kivételes hatóanyagának köszönhetően felpörgeti az Ön egész testének aktivitását, növeli a teljesítőképességét. A Maca kapszula nemcsak egy természetes vágyfokozó, potencianövelő, hanem ennél több. A  Maca potencianövelő kapszula használatával növelheti a sperma mennyiségét és mozgékonyságát is!Legyen szexuálisan vonzó és magabiztos, éljen át vad, kirobbanó szexuális együttléteket! Próbálja ki az AndroVita feromon parfüm és a Maca férfi potencianövelő kapszula együttes erejét, melyet most rendkívül kedvezményes áron, mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
10 990,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

AndroVita férfi feromon parfüm

A termék ára:
7 790,- Ft

AndroVita férfi feromon parfüm

Potencianövelő Maca kapszula

A termék ára:
4 690,- Ft

Potencianövelő Maca kapszula

Vissza az előző oldalra