Csomagkedvezmények

Rendkívül akciós csomagok, ajándék termékek! Spóroljon akár ezreket!

Gondosan összeválogatott csomagjaink közül találja meg az Önnek legmegfelelőbbet és spóroljon akár ezreket is!

 

Beauty Big Breast mellnövelő csomag

Tartalma:
3 db Beauty Breast mellnövelő tabletta és 1 db ajándék Big Breast mellfeszesítő gél.

Tartalom leírása: A Beauty Breast mellnövelő tabletta rendszeres használatával akár 2-3 kosármérettel nagyobb, teltebb mellei lehetnek már rövid időn belül. A Big Breast mellfeszesítő gél segít a nagyobb fogyás, vagy szoptatás után megereszkedett mellek feszesítésében. A tökéletes dekoltázs elérése érdekében célszerű e két terméket egyidejűleg alkalmazni, melynek hatására Önnek is szép, feszes, nagy mellei lehetnek!

Csomag ára: 19.270 Ft. helyett, most mindösszesen 14.370 Ft.

 

Fabulous Breasts mellnövelő csomag

Tartalma: 2 db Fabulous Breasts mellnövelő tabletta, 1 db Fabulous Breasts mellemelő, mellfeszesítő krém és 1 db ajándék Mellnövelő e-book.
Tartalom leírása: A Fabulous Breasts mellnövelő tabletta rendszeres használatával akár 2-3 kosármérettel nagyobb mellei lehetnek már rövid időn belül. A Fabulous Breasts mellemelő, mellfeszesítő krém segít a megereszkedett mellek feszesítésében. A Mellnövelő e-bookban olyan technikákat és gyakorlatokat találhat meg a természetes mellnövelés, mellnagyobbítás elérésére, melyek részletesen levezetett, orvosi szakvélemények, hírek, cikkek, kutatások alapján készített.

Csomag ára: 33.960 Ft. helyett, most mindösszesen 26.970 Ft.
Foliactive hajápoló csomag

Tartalma: 1 db Foliactive hajhullás elleni tabletta és 1 db hajnövesztő Foliactive spray.
Tartalom leírása: A kopaszodás, hajhullás ellen hatékony Foliactive tabletta különleges növényi összetételének köszönhetően serkenti a véráramlást a hajtüszők körül, mellyel az Ön hajszálai látványos növekedésnek indulhatnak. A Foliactive hajnövesztő spray szintén kopaszodás és hajhullás ellen készült, azonban a tablettával szemben, a spray kívülről fejti ki hatását, megakadályozva a kopaszodásért felelős túlzott DHT termelést.

Csomag ára: 14.800 Ft.
helyett, most mindösszesen 13.600 Ft.

Női vágyfokozó, csábító csomag

Tartalma: 1 db AndroVita női feromon parfüm és 1 db Maca női vágyfokozó kapszula.
Tartalom leírása:
Az AndroVita női feromon parfüm megkönnyítheti a csábítás folyamatát. A feromon parfümmel szexuális vonzalmat, vágyakozást, izgalmat válthat ki az ellenkező nem szemében, így könnyedén mehet a csábítás. A Maca női vágyfokozó kapszula egy olyan természetes vágyfokozó szer, mely fokozza a vérkeringést, érzékenyebbé teszi a nemi szerveket, ezáltal Ön és párja intenzívebb szexuális élményekben vehet részt.


Csomag ára: 12.480 Ft.
helyett, most mindösszesen 10.990 Ft.
Férfi potencia és sex csomag

Tartalma: 1 db AndroVita férfi feromon parfüm és 1 db Maca férfi potencianövelő kapszula.
Tartalom leírása: Az AndroVita férfi feromon parfüm magas koncentrációban tartalmaz szintetikus emberi feromont, szexuális csalogatóanyagot, mely használatával szexuálisan vonzó és magabiztos lehet még a legjobb nők társaságában is. A Maca férfi potencianövelő kapszula egy olyan természetes potencianövelő szer, mely serkenti a véráramlást, hatékony merevedési zavar, potencia zavarok ellen. A Maca potencianövelő kapszula használatával kirobbanó szexuális erőnlétre és libidóra tehet szert!

Csomag ára: 12.480 Ft. helyett, most mindösszesen 10.990 Ft.

Vissza az előző oldalra