Korai őszülés ellen: Neofollics ősz haj elleni tabletta

Neofollics ősz haj elleni tabletta

Tartalom:
60 db.

A termék ára:
10 990,- Ft / db

Kosárba:
db

Neofollics ősz haj elleni tabletta

Neofollics ősz haj elleni tabletta

Régóta zavarják már ősz hajszálai? Elérkezettnek érzi az időt, hogy végre tegyen valamit az ősz hajszálak ellen?

Végre megérkezett az Önnek való megoldás, mellyel az ősz hajszál eltüntetése, az őszülés visszafordítása lehetséges! Többé nem kell kényelmetlenül éreznie magát, ha az őszülésről van szó, hiszen mi egy olyan forradalmian új megoldást kínálunk Önnek, mellyel az ősz hajszál eltüntetése, az őszülés visszafordítása nem jelenthet többé gondot!

Ismerje meg Ön is a Neofollics ősz haj elleni tablettát, mely az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása elérésében küzd, mely által visszanyerheti természetes hajszínét és újra gyönyörű, egészséges hajkoronája lehet!

De hogyan is léphet fel az őszülés ellen természetesen a Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta?

Nos, a válasz nagyon egyszerű! A Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta olyan gondosan összeválogatott természetes összetevőket, tápanyagokat, vitaminokat tartalmaz, melyek belülről megfestve az ősz hajszálakat képesek vissza hozni a haj természetes, eredeti színét káros mellékhatások nélkül.

A vonzó, ápolt megjelenésbe az ősz hajszín nem tartozik bele! Ha Ön is így gondolja, akkor itt a lehetőség az őszülés ellen természetesen fellépni egy olyan nagyszerű ősz haj elleni készítménnyel, mint a Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta. Ne habozzon tovább Ön se! Ismerje meg a Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta bámulatos erejét, mellyel az ősz hajszálak eltüntetése Önnek sem jelenthet kihívást.

A Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta egy olyan fantasztikus készítmény, mely a haj pigment termelődését segíti elő olyan hatóanyagokkal, mint pl. a benne megtalálható nagy mennyiségű kataláz, biotin, folsav, réz, szelén, cink vagy akár a zöld tea kivonat. A Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta hatóanyagai képesek újraaktiválni a haldokló pigmenteket, és visszaállítani a haj eredeti színét. Az ősz hajszálakat belülről festi meg anélkül, hogy azt roncsolná, valamint használatával hajának szerkezete is javítható, azaz erősebb, rugalmasabb, egészségesebb lehet.


A Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta mindenkinek ajánlott nemtől függetlenül. Az ősz hajszálak eltüntetése érdekében ajánlott egy 6-9 hónapos kúrát végig csinálni, de a kezdetleges, korai őszülés ellen már egy 3 hónapos kúra is jó eredménnyel szolgálhat!


A Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tablettát bátran ajánljuk mindazoknak:

  • Akik nem csak felszínes megoldást szeretnének az ősz hajszálak eltüntetése érdekében.
  • Akik nem ideig, óráig, az ősz haj festése által, hanem tartósan hosszú távon szeretnék elfelejteni a korai őszülés okozta kellemetlenségeket.
  • Akik természetes, csillogó, egészséges hajkoronára vágynak.


A Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta alkalmazása roppant egyszerű. Egy doboz tartalma 30 db 10mm átmérőjű Neofollics Anti-Grey sárga színű és 30 db 10mm átmérőjű Neofollics Antiy-Grey fehér színű tabletta, melyek kis mérete megkönnyíti a lenyelést. És hogy miért is van két különböző színű tabletta?

Ez az erőteljes és természetes étrend-kiegészítő tabletta, képes megakadályozni a szürke hajat és képes elősegíteni a haj pigmentációját. A Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta ellensúlyozza a szürke haj 4 legfontosabb okát. Ehhez pedig egy egyedülálló kétlépcsős kezelést alkalmaz:

1. lépés: Vegyen be egy sárga színű úgynevezett Melanin tablettát étkezés közben vagy után és egészben nyelje le.
2. lépés: Vegyen be egy fehér színű úgynevezett olvadótablettát, nagy mennyiségű kataláz enzim hatóanyaggal, helyezze a nyelv alá és hagyja, hogy feloldódjon teljesen. Ez pár percet igénybe vehet.

És, hogy miért is van szükség erre a kétlépcsős eljárásra a hatékony őszülés elleni küzdelemben?

Mint sok helyen olvasható a kataláz enzim egy igen fontos enzim, amely szerepet játszik a hajszürkülés folyamatában. Mivel a kataláz lebontja a hidrogén-peroxidot, megakadályozza a haj szürkésé válását. A kor előrehaladtával sajnos egyre kevesebb kataláz képződik a testben. A kataláz hatékony kiegészítésével az enzim továbbra is jól lebontja a hidrogén-peroxidot. A Neofollics Anti-Grey őszülés elleni készítményben a kataláz egy gyorsan olvadó külön tablettában található, így a kataláz hatékonyabban, gyorsabban felszívódik a véráramban. A Neofollics Anti-Grey őszülés elleni kataláz vitamin tabletta egy napi adagban 22 500 egység katalázt tartalmaz. Ez lehetővé teszi a nagy mennyiségű hidrogén-peroxid tisztítását és a szürke haj elleni küzdelmet.

A másik úgynevezett Melanin tablettában található a többi fontos olyan hatóanyag, mint pl. réz, biotin, folsav, kálcium, zöld tea kivonat, melyek mind ugyan úgy szükségesek lehetnek a melanin, festékanyag képződésben, valamint elősegítik az egészségesebb, erősebb hajszerkezet elérését.

Ha Ön is szeretne tenni az őszülés ellen természetesen, akkor nincs más hátra, mint megismernie a Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta bámulatos erejét, mellyel az ősz hajszálak eltüntetése fokozatosan és tartósan érhető el!

 

Ne keseredjen el Ön sem, ha az ősz hajszálakkal küzd! A Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta használatával az őszülés ellen természetesen léphet fel, mindenféle káros kemikália nélkül, melynek eredményeképpen haja sokkal puhább, rugalmasabb, egészségesebb is lehet!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta 2 db Neofollics Anti-Grey ősz haj elleni tabletta szedése javasolt. 

1. lépés: Vegyen be egy sárga színű úgynevezett Melanin tablettát étkezés közben vagy után és egészben nyelje le.

2. lépés: Vegyen be egy fehér színű úgynevezett olvadótablettát, nagy mennyiségű kataláz enzim hatóanyaggal, helyezze a nyelv alá és hagyja, hogy feloldódjon teljesen. Ez pár percet igénybe vehet.

Tartalom: 1 doboz tartalma 30 db 10mm átmérőjű Neofollics Anti-Grey sárga színű és 30 db 10mm átmérőjű Neofollics Antiy-Grey fehér színű tabletta.

Összetevők 2 tablettánként:
22.500 egység Kataláz, 100 mg L-tirozin, 26,7 mg Camellia sinensis tea, 66 mg kvercetin (flavonoid), 20 mg EGCG (zöld tea hatóanyag), 100 µg Jód (67% RDA*), 20 mg Kálcium ( 5% RDA*), 6 mg Réz (600% RDA*), 55 µg Szelén (100% RDA*), 10 mg Cink (100% RDA*), 2000 µg Biotin (4000 % RDA*), 500μg Folsav (250% RDA*), 2,5 mg B6-vitamin (Piridoxin) (179% RDA*), 2,5 μg B12-vitamin (100% RDA*), 43,65 mg C-vitamin (55% RDA*), 20 μg D-vitamin (400 % RDA*). *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

A Neofollics ősz haj elleni tabletta nem tartalmazz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hajnövesztő Foliactive spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajnövesztő Foliactive spray

Béta karotin kapszula

A termék ára:
4 990,- Ft

Béta karotin kapszula

Hajhullás elleni tabletta

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajhullás elleni tabletta

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ősz hajszálak eltüntetése, őszülés ellen természetesen, ősz haj elleni tabletta

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.