Feromon parfüm, csábítás: Pearl női feromon parfüm

Pearl női feromon parfüm

Tartalom:
100 ml.

A termék ára:
7 450,- Ft / db

Kosárba:
db

Pearl női feromon parfüm

Pearl női feromon parfüm

Vágykeltő terméket keres, mellyel egyszerű a csábítás? A Pearl női feromon parfüm tökéletes megoldás lehet!

Szeretné megsokszorozni vonzerejét? Örülne, ha minden férfi a lábai előtt heverne? Élvezné, ha megannyi bókot és elismerő pillantást zsebelhetne be nap mint nap? Akkor a Pearl női feromon parfümöt Önnek fejlesztették! A Pearl női feromon parfüm kivételes ajzószer hatással bír, mellyel nem kell aggódnia a riválisak miatt!

Fedezze fel az egyedülálló szexuális vonzerőt, melyet a Pearl női parfüm kínál! Szerelem egy kis üvegcsébe zárva, Önnek!Vágykeltő ajzószerekkel könnyebb a csábítás?

Igen! Már évekkel ezelőtt megkezdődött a kutatás egy olyan vágykeltő ajzószer, szexuális csalogatóanyag után, mely kivételes vonzerővel ruházza fel viselőjét. Ennek a kutatásnak az eredményeként kerültek kifejlesztésre a vágykeltő ajzószerek a feromon parfüm nőknek és férfiaknak egyaránt.

A feromon parfüm nőknek és férfiaknak is ugyanolyan erős vágykeltő ajzószer, mely magas koncentrációjú, szintetikus emberi feromonból készül. A feromon hatását az emberek az orrban található vomeronazális szerven keresztül érzik. A feromon parfüm nőknek és a férfiaknak a tudatát befolyásolja, így a vágykeltő ajzószer az ellenkező nem viselkedését befolyásolva segíti a párválasztás folyamatát.

A vágykeltő Pearl női feromon parfüm, egy olyan egyedi feromon parfüm nőknek, mely igazi dívává varázsolhatja, kellemes illata sokkal vonzóbbá és karizmatikusabbá teheti Önt!A vágykeltő ajzószerek legújabb generációja: Pearl női feromon parfüm!

A Pearl női feromon parfüm egy kivételesen hatékony feromon parfüm nőknek, mely most rendkívüli csomagolásban lehet az Öné! A Pearl női feromon parfüm nagy kiszerelésének köszönhetően hosszan tart, így gazdaságos.

Legyen magabiztosabb! Birtokolja a vágykeltő csábító erőt, melyet a Pearl női feromon parfüm kínál Önnek!Feromon parfüm nőknek: vágykeltő ajzószer kizárólag előnyökkel!

A Pearl női feromon parfüm számos pozitív hatással rendelkezik, így sokszorozva meg az Ön sikerét a magán- és szexuális életben egyaránt!

A  vágykeltő Pearl női feromon parfüm használatával:

  • kellemes és vonzó illat lengi majd körül Önt és környezetét!
  • könnyebben ismerkedhet, kommunikálhat másokkal!
  • többen veszik majd fel Önnel a szemkontaktust!
  • egyre többször kezdeményeznek majd a férfiak, ezért előnyös a feromon parfüm nőknek!
  • páratlan sikerei a többi nőt is féltékennyé teheti!
  • megnövekedhet önbizalma, szexuális kisugárzása!

 

Élvezze a vágykeltő ajzószerek erejét! A Pearl női feromon parfüm használatával könnyedén érhet el hatalmas változást, melynek eredményeképpen szexuális élete is felpezsdülhet! Rendelje meg most!
--------------------------------------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére jutatott 1-2 pheromone cseppel már elérheti a kívánt hatást!

Tartalom: 1 üveg tartalma 100 ml. szintetikus emberi feromon.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Onyx férfi feromon

A termék ára:
7 450,- Ft

Onyx férfi feromon

AndroVita női feromon parfüm

A termék ára:
7 750,- Ft

AndroVita női feromon parfüm

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

feromon, feromon spray, ajzószer, női vágykeltő szerek

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.