Bőrfiatalítás, arcápolás: Prolash+ szempillanövesztő

Prolash+ szempillanövesztő

Tartalom:
6,5 ml

A termék ára:
7 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Prolash+ szempillanövesztő

Prolash+ szempillanövesztő

Ön is szeretne gyönyörű, hosszú szempillákat anélkül, hogy műszempillákat kellene hordania vagy rendszeresen szempillaspirálóznia kellene magát? Most itt a lehetőség a hosszabb, göndörebb, sűrűbb szempillákra anélkül, hogy roncsolná szempilláit!

Tudta, hogy a férfiak többsége a nő szemét nézi meg először? Egy csábító tekintet elengedhetetlen kellékei a hosszú és dús szempillák, ami sajnos viszont nem mindenkinek adatik meg természetesen. Persze manapság már létezik 3D és 4D műszempilla is, de akkor is a legszebb a természetes, így egyre több hölgy kezd el nyitni a természetes szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás irányába.

Hölgyeim! A szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás ma már anélkül is megvalósulhat, hogy havonta kellene a kozmetikushoz járkálni! Legyenek Önnek is elképesztően dús szempillái akár már nagyon rövid időn belül egy teljesen természetes szempillanövesztő módszerrel!

És, hogy milyen szempillanövesztő módszer létezik, mellyel a szempilla hosszabbítás, szempilla növesztés ilyen egyszerűen érhető el?

A Prolash+ szempillanövesztő szérum hazánkban először webáruházunktól vásárolható meg, melynek összetevői kizárólag természetes anyagok, így az alkalmazása nem járhat semmilyen mellékhatással sem, így a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás a Prolash+ szempillanövesztő szérummal teljesen biztonságos. Csábítsa el Ön is álmai férfiját könnyedén igéző tekintetével!


De miért pont a Prolash+ szempillanövesztő szérum a tökéletes megoldás a szempilla növesztésre, szempilla hosszabbításra?

Mert mindannyian káprázatos szempillákra vágyunk, hiszen:

 • a szem a lélek tükre: a kifejező tekintet az első benyomás legfontosabb része.
 • a férfiak többsége legelőször a nő szemeit nézi meg.
 • a hosszú, dús szempilla már évszázadok óta a csábítás eszköze.korunk nőideálja a természetességet sugárzó szépség, akinek nincs szüksége műszempillára.
 • korunk nőideálja a természetességet sugárzó szépség, akinek nincs szüksége műszempillára.
 • A Prolash+ szempillanövesztő szérum mind ehhez hozzá segít. Használatával teljesen természetes módon, a meglévő szempillák roncsolása nélkül érhet el dúsabb és hosszabb szempillákat.

  A Prolash+ szempillanövesztő szérummal a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás a természet erejével valósulhat meg, nincs szükség drága és időigényes kozmetikai eljárásra. A ProLash+ szempillanövesztő szérum segítségével olyan igéző tekintetet varázsolhat magának, aminek egy férfi sem fog tudni ellenállni!

  Ismerje meg Ön is a Prolash+ szempillanövesztő szérum bámulatos erejét és varázsoljon magának gyönyörű, egészséges szempillákat anélkül, hogy meggyötörné eredeti szempilláit!

  De, milyen természetes összetevőket is tartalmaz, és hogyan működik a Prolash+ szempillanövesztő szérum, hogy a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás ilyen hatékonyan érhető el vele?

  A szempilla növesztés, szempilla hosszabbításban verhetetlen Prolash+ szempillanövesztő szérum bioenzimet (EPM), levendula illóolajat, B-vitamint, hyaluronsavat és természetes növényi esszenciákat tartalmaz. A természetes szempillanövesztő hatóanyagok hatására 4 hét elteltével elkezdenek majd megjelenni a kisebb, addig nem látott pillák illetve el kezdenek erősödni a már meglévők. A szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás igazi látványos eredményei 6-7 hét után lesznek észrevehetőek, amikor is a pillái sokkal vastagabbak és hosszabbak lesznek akár 2,5-9 mm-el is.


  De nézzük, hogyan kell használni a Prolash+ szempillanövesztő szérumot, hogy a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás igazán látványos legyen!

  1. A Prolash+ szempillanövesztő szérum használata előtt alaposan mossa le a szemfestéket, és bizonyosodjon meg róla, hogy a szempillái tövénél a felület teljesen száraz.
  2. Vidje fel a szempillanövesztő szérumot egy csíkban a szempillái tövébe úgy, mintha tusvonalat készítene. Figyeljen oda, hogy csak egy csíknyi szempillanövesztő szérumot alkalmazzon a szempilla növesztéshez, szempilla hosszabbításhoz.
  3. Ismételje meg ezt a folyamatot minden reggel és este az első 4 hétben, utána már elég, ha csak naponta egyszer használja a Prolash+ szempillanövesztő szérumot.

  A Prolash+ szempillanövesztő szérum használatával Ön is megismerheti a lenyűgözően hosszú szempillák titkát! A Prolash+ szempillanövesztő szérum pozitív hatásai klinikailag bizonyítottak a szempilla hosszára, vastagságára, a szempilla mennyiségére, állapotára, erősségére, valamint a szempilla természetes, ragyogó színére!

  Legyenek Önnek is olyan hosszú és dús szempillái a Prolash+ szempillanövesztő szérummal, mint a hollywood-i színésznőknek, akiket mindenki irigyel! Képzelje el, hogy már ébredéskor olyan szép szempillái vannak, mintha már túl lenne a szempilla spirálozáson is!
  ----------------------------------------------------

  Javasolt használat: Naponta kétszer kell aklamazni. Mosd le a szemfestéket használat előrr, és győződj meg róla, hogy elég száraz-e a bőröd! Húzz egy csíkot a szempillád tövébe a szérummal reggel és este. Eleinte naponta kétszer alkalmazd, majd egy idő után csökkentheted a mennyiséget!

  Tartalom:
  1 tubus tartalma 6,5 ml szempillanövesztő szérum.

  Összetétel: Biológiai enzim, 10 aminosav, Szőrhagyma növekedést segítő elem, desztillált víz, vitaminok, esszenciális levendulaolaj, természetes növényi kivonat.

  Ajánlott termékek

  A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

  Beauty Breast mellnövelő tabletta

  A termék ára:
  4 790,- Ft

  Beauty Breast mellnövelő tabletta

  AndroVita női feromon parfüm

  A termék ára:
  7 790,- Ft

  AndroVita női feromon parfüm

  Hialuronsav kapszula

  A termék ára:
  5 990,- Ft

  Hialuronsav kapszula

  Vélemények

  Vélemények a termékről, írjon Ön is!

  Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

  szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás, szempillanövesztő, szempillanövesztő szérum, prolash

  Vissza az előző oldalra