Bőrfiatalítás, arcápolás: Hialuronsav kapszula

Hialuronsav kapszula

Tartalom:
30 db.

A termék ára:
5 990,- Ft / db

Kosárba:
db

Hialuronsav kapszula

Hialuronsav kapszula

Feszes bőr, fiatalos vonások? Örülne, ha természetes és hatékony ránctalanítóval tehetne többet a szarkalábak eltűntetéséért? Akkor a Hialuronsav kapszula hatékonyságát Önnek fejlesztették ki!

Mit szólna egy természetes ránctalanító és bőrfiatalító módszerhez, mely belülről táplálja és regenerálja sejtjeit? Ugye milyen jól hangzik? A Hialuronsav kapszula a szervezetben megtalálható hialuronsavat tartalmazza koncentrált formában, mely nélkülözhetetlen a sejtek fiatalságának és védekezőképességének megőrzéséhez. Feszes és rugalmas bőr természetesen.

Fedezze fel a hatékony ránctalanító Hialuronsav kapszula erejét, és tagadjon le éveket korából!


Feszes bőr egy kapszula segítségével? Igen! A Hialuronsav kapszula ezt nyújtja Önnek!

Az évek múlásával a feszes bőr elveszíti rugalmasságát, hidratáltságát, megjelenhetnek az első ráncok és szarkalábak, amik később állandósulhatnak is. Sajnos a feszes bőrért felelős hialuronsav termelődése már a húszas életévekben lassulni kezd, mely 30 éves kor után rohamosan felgyorsul, mélyebb, erősebb ráncokat eredményezve.

Számos módszer létezik, melyek segítségével visszanyerhető a feszes bőr, ám ezek nagy része igen drága és veszélyes is, sőt rengeteg mellékhatással járhatnak.

Válassza a biztonságos utat! A bőrfeszesítő, ránctalanító hatású Hialuronsav kapszula használatával már rövid időn belül visszanyerheti arcbőrre rugalmasságát, fiatalságát! 


Hialuronsav? Miért olyan hatékony a bőrfeszesítés területén?

A hialuronsav a bőrben és az izületekben megtalálható természetes anyag. A hialuronsav legfőbb jellemzője, hogy igen sok vizet, akár a saját tömegének ezerszeresét képes megkötni, ezáltal segíti a feszes bőr fenntartását. A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

A szervezetben lévő hialuronsav mennyisége a kor előre haladtával elkezd csökkeni, ezáltal a feszes bőr és a bőr alatti kötőszövetek veszíthetnek rugalmasságukból, feszességükből és gyakoribbá is válhatnak a kopásos eredetű ízületi gyulladások is.

A Hialuronsav kapszula rendkívül egyszerűen és hatásosan működik! Természetes módon köti meg a vizet ott, ahol szükség van rá. Láthatóan csökkenhetnek a ráncok, arca újra üde és bársonyos lehet.

Őrizze meg bőre fiatalságát! A Hialuronsav kapszula verhetetlen a bőrfeszesítés területén. Használatával könnyedén és biztonságosan veheti fel a harcot a makacs ráncok ellen!


Miért a Hialuronsav kapszula a legjobb megoldás a makacs ráncok ellen?

Míg pl. a krémek, szérumok vagy a különböző géppel megkezelt arcbőr csak kivülről kapja meg az ápolást, táplálást, addig a bőrfeszesítő, ránctalanító hatású Hialuronsav kapszula az egész szervezetet ápolja, így nem csak az érintett bőrfelületet veszi célba, hanem a belső szervekre is hatást gyakorol. Glükozamin tartalmának köszönhetően hozzájárulhat a porcok egészséges működéséhez is, valamint az ízületek közötti folyadék pótlásával könnyebbé és kényelmesebbé teheti a mozgást.

A webáruházunkban kapható bőrfeszesítő, ránctalanító hatású Hialuronsav kapszula szedése kúraszerűen ajánlott. Napi 1 db bőrfeszesítő, ránctalanító Hialuronsav kapszula 200 mg hialuronsavat tartalmaz, mely elegendő lehet ahhoz, hogy természetesen, fokozatosan pótolja szervezete hialuronsav tartalmát.

A Hialuronsav kapszula különleges összetételével segíthet Önnek, hogy kényelmesen és biztonságosan lehessen látványosan feszes a bőre, sőt izületi bántalmai miatt sem kell többé aggódnia!

A Hialuronsav kapszula több, mint egy egyszerű bőrfeszesítő! A Hialuronsav kapszula szedésével:

  • bőre ismét, fiatalos és feszes lehet,
  • támogatja az immunrendszer működését,
  • kiváló antioxidáns és antibakteriális hatással is rendelkezik,
  • biztosíthatja az izületi folyadékok viszkozitását,
  • csökkentheti a súrlódást a porcok felszínén!

 

Fiatalodjon tetőtől talpig! A bőrfeszesítő hatású Hialuronsav kapszula segítségével bőre ismét feszes és fiatalos lehet! Rendelje meg most és felejtse el a makacs ráncokat!
----------------------------------------------------

Adagolás: napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadékkal.

Tartalom: 1 doboz tartalma 30 db Hialuronsav kapszula.

Összetétel 1 kapszulánként: 200mg hialuronsav (58,8%), Tömegnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz. Kapszula anyaga: hidroxi-propil-metil-cellulóz (HPMC). Csomósodásgátló anyag: magnézium zsírsavak sói.

A bőrfeszesítő Hialuronsav kapszula növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Béta karotin kapszula

A termék ára:
3 690,- Ft

Béta karotin kapszula

Fabulous Breasts mellnövesztő tabletta

A termék ára:
9 990,- Ft

Fabulous Breasts mellnövesztő tabletta

Beauty Breast mellnövelő tabletta

A termék ára:
4 790,- Ft

Beauty Breast mellnövelő tabletta

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

hialuronsav, hialuronsav kapszula, bőrfeszesítő, feszes bőr,

Vissza az előző oldalra